Verzekeringen, u bent welkom ook als u elders verzekerd bent.

 • En dan is daar opeens een overlijden. Allerlei zaken moeten geregeld worden en onze ervaring is dat er dan impulsief wordt gehandeld. De papieren worden tevoorschijn gehaald en vervolgens wordt de verzekering gebeld. U laat zich op dat moment adviseren en wellicht een beetje overrompelen door de verzekeraar en volgt zijn advies op. Het komt er dan vaak op neer dat wanneer u een verzekering hebt afgesloten bij een grote uitvaartverzekeraar, u de uitvaart ook daar laat verzorgen. Dat mag. Maar dat moet niet!

  Met het verzekerde bedrag bent u vrij een uitvaartonderneming te kiezen. Een uitvaartonderneming, waarbij u zich, voor zover dat mogelijk is, prettig voelt en die u aanspreekt. Ook de kleinere uitvaartondernemingen, die borg staan voor een persoonlijke begeleiding, kunnen betaald worden met het geld dat beschikbaar komt uit welke uitvaartverzekering dan ook.

 • Hebt u een uitvaartverzekering en wilt u een uitvaart door ons laten verzorgen, neem dan contact met ons op. Bij wie u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht. Wij regelen dat voor u. De kosten kunnen hetzelfde zijn, soms pakt het iets hoger uit.

  Eén ding is zeker: wij maken een begroting voor u en wij houden ons daaraan. Wat ook zeker is? U bent zeker van een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij nemen u al uw zorgen uit handen. Bovendien garanderen wij dat uw verzekering uitkeert waar u recht op heeft!

  Uitvaartkostenverzekering 

  Overigens, ook bij ons kunt u een uitvaartkostenverzekering afsluiten. Graag informeren wij u over de mogelijkheden om uw uitvaart goed en voordelig te verzekeren. Een van de mogelijkheden is een uitvaartkostenverzekering. Maandelijks betaalt u een bedrag, doorgaans niet meer dan enkele euro’s, voor deze verzekering.

 • Bij overlijden komt een geldbedrag vrij, waarmee de uitvaart naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Wanneer de kosten lager zijn dat het verzekerde bedrag, is het resterende bedrag voor de nabestaanden. Voor meer informatie kunt u bij Anneke Postma terecht. Zij komt graag  met u praten en neemt, als u dat wenst, contact op met de mensen van de AXN-groep. Zij helpen u dan verder. 

  Uw uitvaartverzekering betaalt de kosten 

  Bij wie u uw uitvaart ook verzekerd hebt, u of uw nabestaanden kunnen altijd zelf de uitvaartonderneming kiezen. Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Het aanbod en de diversiteit van dergelijke verzekeringen is groot. Tijdens het afsluiten van deze verzekering is het overlijden nog ver weg. Althans, daar gaat de verzekerde wel vanuit. Hij of zij maakt zich vaak nog niet druk over de uiteindelijke afwikkeling. 

Contact

 • 024-3563929
  (dag en nacht telefonsch bereikbaar)

  Anneke Postma uitvaartverzorging
  Marie Curiestraat 45
  6533 HV NIJMEGEN
  E-mail: info@postma-uitvaart.nl

 • contactformulier

  contactformulier