Nieuws

 • 1 januari 2019:

  Anneke Postma en Claudia Rossen bundelen krachten in uitvaartzorg

  Overnames in de uitvaartbranche zijn geen uitzondering. Grotere ondernemingen nemen kleinere over, waardoor schaalvergroting ontstaat. Om persoonlijke benadering en nazorg ook in de toekomst te blijven waarborgen, slaan Anneke Postma Uitvaartverzorging  en Claudia Rossen Uitvaartverzorging in deze roerige tijden juist de handen ineen.

  Per 1 januari gaan beide dames intensief samenwerken, juist om klein te blijven. Beide onderneemsters hebben elkaar al enige tijd geleden gevonden in het uitvoeren van hun mooie en bijzondere vak. “Wij werken hetzelfde, stijlvol, respectvol. Onze ideeën zijn hetzelfde. Wat dat betreft liggen we op een lijn”, aldus Anneke en Claudia.

  Beide onderneemsters voeren een eenmansbedrijf en werken met een vast team van vertrouwde medewerkers. Anneke Postma is al meer dan 30 jaar werkzaam in de uitvaartbranche, waarvan de laatste 16 jaar als zelfstandig onderneemster. In Claudia Rossen, inmiddels ook al weer vier jaar een gedreven uitvaartonderneemster, ziet zij dan ook in de toekomst een waardige opvolgster.

  Kleinschaligheid is het visitekaartje van Anneke Postma en Claudia Rossen. De kernwoorden zijn ‘persoonlijk’ en ‘vertrouwd’. Beiden zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart, waarbij de beoordeling van nabestaanden voor het mogen voeren van dit keurmerk vooral bepalend is.

  In die beoordeling geven nabestaanden onder andere aan hoe goed zij geadviseerd worden door de ondernemer maar ook hoe betrouwbaar de ondernemer is in het voorleggen van een correcte begroting. Beide vrouwen zijn dan ook best trots dat zij dit keurmerk al enige tijd in handen hebben.

  Vol vertrouwen gaan zij beiden het nieuwe jaar in. Ook de nieuwe weg die ze samen inslaan zal met dezelfde persoonlijke en vertrouwde aandacht voor de nabestaanden voortgezet worden!

   

 •  

  5 juni 2011:

  12 ½ jaar bestaan

  Op 5 juni 2011 hebben wij ons 12 ½ jaar bestaan gevierd in de St. Antonius Abt kerk aan de Dennenstraat te Nijmegen. Samen met mijn gezin, familie, vrienden en nabestaanden hebben wij stilgestaan bij 12 ½ jaar zorg en aandacht. De viering was voor mij alsmede voor alle aanwezigen als een warm bad.

  Na afloop van de viering hebben wij iedereen een kleine attentie meegegeven met daarbij een gedichtje speciaal geschreven voor deze gelegenheid door Angela Stoof. Het is een tekst die ik u niet wil onthouden, vandaar dat ik U allen dit van harte toe wens.

 • Klavertje Vier

  Een klavertje vier
  het dwarrelde neer in mijn leven
  landde zachtjes in mijn hand

  Een klavertje vier
  het werd me zomaar gegeven
  vanaf een stille overkant

  Een klavertje vier
  het kwam als een zegen
  symbool van geluk
  en verzachte pijn

  Een klavertje vier
  ik wil het jou nu geven
  opdat het geluk met jou zal zijn.

Contact

 • 024-3563929
  (dag en nacht telefonsch bereikbaar)

  Anneke Postma uitvaartverzorging
  Marie Curiestraat 45
  6533 HV NIJMEGEN
  E-mail: info@postma-uitvaart.nl

 • contactformulier

  contactformulier